Direct dezvoltator: Fara comision.

  Urmărim CALITATEA: Valoarea unui apartament este influențată de calitatea clădirii, a finisajelor spațiilor comune și a celor verzi si de LOCATIA acestuia. Toate au fost atent studiate si selectate.

  Echipa: Echipa de arhitecti, constructori, 2 Diriginti de santier si RTE cu experienta si sute de alte constructii civile la activ.

  Spații comune: Design original placari cu materiale speciale de exterior, combinat cu design special al holului de intrare, scara de interior placata cu marmura sau granit, aport de lumina naturala. Arhitectura de interior conceputa de designeri de interior apreciati.

  Spații verzi: Concept de peisagistică, ce conține sistem de irigație pentru spațiile verzi și iluminat nocturn.

  Comunitate: Alegem cu mare atentie viitorii vecini… asta pentru ca sunt putini si ne permitem…

  Ce spun clientii despre noi / testimoniale

  Am tot vizitat indelung de cativa ani diverse locatii in speanta de a gasi un apartament pe placul meu, dar in toata aceasta perioada nu am gasit nimic care sa corespunda cu niste criterii, dupa parerea mea nu extraordinar de pretentioase, cum ar fi: zona linistita in apropierea unui spatiu verde, distanta acceptabila fata de locul de munca si trecand la partea mai practica – o compartimentare inteligenta a spatiului de locuit.
  Din fericire pentru mine cautarea a luat sfarsit, apartamentul este foarte bine compartimentat iar toate spatiile sunt foarte bine puse in valoare.
  Blocul arata superb, nu este inalt si da senzatia de intimitate.
  Locatia blocului este extraordinara, foarte aproape de spatii verzi si acces deosebit de facil catre zona cea mai importanta de birouri din Bucuresti.
  Cand am vizitat prima oara blocul am fost placut surprins sa gasesc curatenie in conditiile in care era in plina faza a constructiei, o dovada de profesionalism si seriozitate.
  Dezvoltatorul mi-a explicat detaliile despre imobil in amanunt astfel incat nu a fost nevoie de prea multe intrebari din partea mea.
  Astept cu nerabdare finalizarea constructiei pentru a ma putea muta!
  Razvan
  In iarna anului 2014 eram in vizita la niste prieteni. Fiind frumos afara ne-am uitat pe geam si din senin a aparut ideea de ce nu ne-am muta si noi in zona. La cateva case distanta se vedea un bloculet dragut despre care aveam sa aflu cateva luni mai tarziu ca se numeste Zosima 1. Dupa mai multe vizionari in vara anului 2015 am luat contact cu dezvoltatorul proiectului Zosima 2. Desi constructia nu era finalizata nici pe departe, ne-am decis sa incheiem un antecontract cu dansii pentru ca ne-au inspirat seriozitate, lucru confirmat ulterior in repetate randuri. Ceea ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca sunt oameni saritori,flexibili, binevoitori, atenti la sugestiile clientului. Iar atunci cand au fost necesare modificari nu s-au dat inapoi sa accepte situatia si sa faca eforturi sa pentru remediere.Uitandu-ma in urma mi-am dat seama cat de important este sa stii ce cumperi. Multi clienti (inclusiv noi ne doream) cumpara o casa la cheie gata facuta (in care te muti a doua zi) dar nu stiu ce surprize se ascund in spatele peretilor frumosi vopsiti de exemplu. Suntem incantati de alegerea facuta!
  Eduard
  Un apartament micut, dar bine impartit, intr-o zona perfecta si la un pret decent. Cred ca este cel mai cochet bloculet de pe strada, a existat o grija deosebita pentru fatada si micuta gradina din fata, e o adevarata placere sa-l vezi. M-am mutat acum 1 saptamana si sunt foarte multumita de noul meu “culcus”. Am vazut ridicarea constructiei inca de la inceput, si eram decisa sa achizitionez un apartament. Structura de reziztenta a fost foarte bine executata, am vazut de exemplu o calitate net superioara la modul in care a fost turnat betonul fata de multe alte locuri vizitate, si acelea ansambluri mari si cu pretentii. La patea de instalatii au existat lucruri de imbunatatit, dar totul s-a petrecut prin discutii civilizate si s-a executat fara probleme. Sunt foarte multumita de decizia luata.
  Ana

  Simulare Credit Ipotecar