Imagini
Localizare

Blocul a fost construit in 2017 si toate apartamentele sunt vandute. Mai sunt disponibile doar locuri de parcare in subsol.
Apartamentele au sistemul de incalzire in pardoseala, ferestre Veka din tamplarie PVC multicameral si geamuri tripan. Compartimentarile interoare sunt realizate din caramida porotherma de 12cm iar inchiderile perimetrale sunt duble (caramida cu goluri Porotherm 30cm + termoizolatie). Spatiile comune exterioare sunt amenajate si au sestem de degivrare si irigare pentru spatiile verzi. Toate betoanele ai fost tratate cu solutie Hyseal. Haysile Readymade reprezinta un sistem complet de impermeabilizare pentru structurile subterane prin procesul de osmoza, substante chimice active din material ce reactioneaza cu produsele de hidratare a cimentului pentru a crea o bariera continua de cristale insolubile in adancimea structurii de capilaritati a betonului. Aceste cristale blocheaza trecerea apei, permitand in acelasi timp trecerea aerului si a vaporilor de apa, astfel structura de beton putand “respira”.
Imi place pentru ca strada pe care ajung acasa imi aduce aminte de strazile vacantelor. Imi place pentru ca e retrasa de zgomotul orasului dar la 5 minute de metrou si 7 minute de Promenada Mall. Imi place pentru ca e intr-o oaza de verde, la 2 minute de malul Lacului Floreasca. Lucruri pe care nu le consider un lux deosebit. Imi place pentru ca sunt obisnuit cu frumosul.

Localizare