Tintasului 2

Localizare
Imagini Reale
Descarca Prezentarea

Faceti cunostinta cu cel mai original proiect imobiliar al anului 2020

In Bucuresti se realizeaza sute de proiecte imobiliare in fiecare an, insa, despre Natural Residence: Tintasului, chiar merita sa aflati mai multe.
Aproape de Piata Domenii, pe Str. Tintasului 18-20, proiectul cu S+P+4 va fi gata de predare in luna decembrie 2020. Blocul a fost proiectat si executat cu o structura calculata pentru o constructie P+5, lucru care conteaza intr-o zona seismica precum este Bucurestiul. Locatia a fost aleasa cu mare atentie (3 min pana la metrou Grivita, 5 minute pana in Parcul Ciresarilor, 5 minute pana la un loc de joaca amenajat pentru copii, 3 minute pana la Mega Image), astfel incat sa puteti spune ca “le aveti pe toate LA MINUT”. Pentru detalii actualizate privind apartamentele disponibile, numarul de camere, dispunerea acestora si preturi, va rugam sa descarcati prezentarea in format PDF.

De ce este cel mai original proiect imobiliar al anului 2020 ?

1. Pentru ca este ansamblul rezidential unde calitatea finisajelor se imbina cu o locatie functionala si un ambient desavarsit la un pret corect, favorabil planurilor dumneavoastra.

2. Pentru ca pozitionarea determina valoarea reala a locuintei. La 3 minute de statia de metrou Grivita, 5 min de parcul Ciresari, aproape de Piata Domenii,situat pe str.Tintasului 18-20.

3. este gestionat de o echipa de arhitecti, constructori, Diriginte de santier si RTE cu experienta si sute de alte constructii civile la activ.

4. Pentru ca este ansamblul rezidential unde calitatea finisajelor se imbina cu o locatie functionala si un ambient desavarsit la un pret corect, favorabil planurilor dumneavoastra.

5. Pentru ca pozitionarea determina valoarea reala a locuintei. La 3 minute de statia de metrou Grivita, 5 min de parcul Ciresari, aproape de Piata Domenii,situat pe str.Tintasului 18-20.

6. este gestionat de o echipa de arhitecti, constructori, Diriginte de santier si RTE cu experienta si sute de alte constructii civile la activ.

Cum si de ce suntem diferiti ?

Balcoane si Terase

Ideea de la care am pornit in realizarea balcoanelor si a teraselor a fost spatiul util. Acesta este motivul pentru care latimea minima a acestora este de la 1.5 la 2m,ceea ce va permite sa luati masa afara si sa va amenajati spatiul in diverse variante…

Calitatea materialelor folosite pentru balcoane (aluminiu, sticla duplex cu folie intre ele, granit) si combinatia spatiilor vitrate cu cele inchise, va permit atat iluminarea, cat si realizarea unei intimitati dorite de catre oricine.

Facem tot ceputem pentru ca clientii sa ramana multumiti !